Måndag 9/10
Heltstekt fläskfilé med bearnaisesås, tomatconcassé, friterade lökringar och stekt potatis
Tisdag 10/10
Purjolöksbakad sejfile med ägg- och persiljesås, råkostsallad, citron och kokt potatis
Onsdag 11/10
Biff Stroganoff med smetana, saltgurka samt ris eller kokt potatis
Torsdag 12/10
Kycklingklubba med gräddsås, pressgurka, gelé och kokt potatis
Fredag 13/10
Wallenbergare med smält smör, gröna ärtor, lingon och potatispuré
Lördag 14/10
Rimmad kapkummelfilé med tomat och saffran samt vitvinssås, citron och kokt potatis
Söndag 15/10
Hjortfärsbiff med viltgräddsky, vinbärsgelé, inlagd gurka och kokt potatis
Veckans alternativ:
Köttfärslasagne med tomatsås och grönsallad
Fläskmedalaljonger serveras med klyftpotatis och mangogräddsås
Veckans sallad:
Ceasarsallad med dressing
Senaste kommentarer