Måndag 5/2
Revben med gräddsås, varma grönsaker och stekt potatis
Tisdag 6/2
Stekt panerad torskfilé med remouladsås, råkostsallad, citron och kokt potatis
Onsdag 7/2
Rotmos med rimmat fläskkött och korv samt krasse och skånsk senap
Torsdag 8/2
Helstekt fläskkarré med skysås, Calvadossås, brysselkål och kokt potatis
Fredag 9/2
Dansk fläskesteg med rödkål, äppelmos, sockerbrynt kulpotatis och skysås
Lördag 10/2
Bakad kummelfilé serveras med kokt potatis, saffran- och pernodsås och vitlöksfrästa sockerärtor
Söndag 11/2
Stekt kyckling med bearnaisesås, rödvinssås, baconlindad sparris och stekt potatis
Veckans alternativ:
Blodkorv med lingonsylt, bacon och rårivna morötter
Tonfisksallad med Rhode Island dressing
Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr
Senaste kommentarer