Måndag 4/3
Kyckling panerad i Panko serveras med bearnaisesås, pommes frites och lökringar
Tisdag 5/3
Fiskgratäng med räkor, cocktailtomater, dill, vitvinssås ocn potatismos
Onsdag 6/3
Dansk femöring – färsbiff med stekt lök och ägg, rödvinssås och kokt potatis
Torsdag 7/3
Spanska köttbullar i tomatsås med ris eller kokt potatis
Fredag 8/3
Kokt kalv i dillsås med morot, palsternacka och kokt potatis
Lördag 9/3
Bakad lax med citron och honung med kokt potatis och hummersås
Söndag 10/3
Klassisk skinkstek serveras med brysselkål, gräddsås och ugnsstekt potatis
Veckans alternativ:
Fläskmedaljonger med pepparsås, pommes frites och tomatsallad
Bakad potatis med Skagenröra, citron och dill
Enchilada med fyllning, kyckling, citron och vitlökssås
Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr
Senaste kommentarer