Måndag 15/4
Bruna bönor med stekt fläsk alternativt stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Tisdag 16/4
Ångad lax med stenbitsromshollandaise, broccoli, morötter och kokt potatis
Onsdag 17/4
Dansk femöring – färsbiff serveras med lök och stekt ägg, skysås och kokt potatis
Torsdag 18/4
Ugnsstekt kycklingklubba serveras med stekt potatis, pressgurka, gräddsås och vinbärsgelé
Fredag 19/4
Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis
Lördag 20/4
Fiskgratäng med purjolök, tomat, dill, räkor och vitvinssås och kokt potatis
Söndag 21/4
Lammfärsbiffar med tzatziki, rostad vitlökssky och friterad potatis
Veckans alternativ:
Fläskmedaljonger serveras med klyftpotatis, bearnaisesås och lökringar
Lasagne med sallad
Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr
Senaste kommentarer