Måndag 4/11
Helstekt kotlettrad med örtgräddsås, vinbärsgelé och råstekt potatis

Tisdag 5/11
Laxpudding med smält smör och ärtor

Onsdag 6/11
Basilikamarinerat kycklingbröst med gräddtomatsås, haricots Verts och klyftpotatis

Torsdag 7/11
Oxbringa med pepparrotssås, rostade rotfrukter och kokt potatis

Fredag 8/11
Skånsk kalops med kokt potatis och rödbetor

Lördag 9/11
Havet Wallenbergare – lax, räkor och vit fisk, smält smör, ärtor och potatismos

Söndag 10/11
Hjortfärslimpa med enbärsgräddsås, konjakslingon, varma grönsaker och kokt potatis

Veckans alternativ:

Laxpaj med med räksås, dill och citron

Hamburgare med cheddarost, grönsaker, dressing och pommes frites

Pasta Indiana med tigerräkor och krämig sås

Camembert med hjortronsylt  79 kr

Kocken rekommenderar: Beställs dagen innan

Lammracks med rotfrukter, rostad potatis och rödvinssås  299 kr