Måndag 3/2
Köttbullar med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatismos

Tisdag 4/2
Friterad rödspätta med remouladsås, citron och pommes frites

Onsdag 5/2
Ungersk gulaschgryta med gräddfil och saltgurka samt ris eller kokt potatis

Torsdag 6/2
Ricotta och basilikafylld kycklingbröst med bacon rökig tomatsås olivsallad och potatismos

Fredag 7/2
Ost- och skinkfylld fläskschnitzel med rödvinssås, citron, gröna ärtor och stekt potatis

Lördag 8/2
Fisk Benedictine med vitvinssås, potatismos, gröna ärtor och citron

Söndag 9/2
Helstekt fläskfilé med potatisgratäng, rödvinssås och varma grönsaker

Veckans alternativ:

Caesarsallad, kyckling, bacon, tomat, dressing och krutonger

Bakad potatis med Skagenröra, citron och dill

Tonfisksallad med kokt ägg och Rhode islanddressing

Ryggbiff med pommes frites, grillad tomat, lökringar och Bearnaisesås  149 kr

Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad  99 kr

Camembert med hjortronsylt  69 kr