Måndag 10/3
Baconspäckad köttfärslimpa med gräddsås, lingon, pressgurka och kokt potatis

Tisdag 11/3
Dillbakad koljafilé med kapris, rödbetor, smält smör, citron och kokt potatis

Onsdag 12/3
Krämig kycklingfilégryta med paprika, champinjoner och grädde serveras med ris eller kokt potatis

Torsdag 13/3
Husets gulaschsoppa med hembakat bröd samt pannkakor med sylt och grädde
Alternativt Klassisk lasagne med tomatsallad

Fredag 14/3
Köttbullar med gräddsås, pressgurka, lingonsylt och potatismos

Lördag 15/3
Panerad rödspätta med remouladsås, sockerärter, citron och kokt potatis

Söndag 16/3
Helstekt fläskkarré med pepparsås, picklad rödlök, broccoli och råstekt potatis

Veckans alternativ: 

Isterband med dillstuvad potatis, senap och rödbetor

Melonsallad med fetaost, kallrökt skinka och mynta

Fläskfiléplanka med lökringar och Bearnaisesås   129 kr

Laxpudding med smält smör och ärtor

Friterad glass – vaniljglass, chokladsås och grädde  79 kr

Camembert med hjortronsylt   69 kr