Måndag 15/2
Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis
Tisdag 16/2
Färsk stekt sejfilé med tomat och fänkål, vitvinssås, citron och kokt potatis
Onsdag 17/2
Panerad benfri fläskkotlett med fransk senapssås, äppelmos, varma grönsaker och
råstekt potatis
Torsdag 18/2
Bruna bönor med stekt fläsk och korv ELLER: Spaghetti med köttfärssås och riven ost
Fredag 19/2
Köttbullar med gräddsås, rårörda lingon, inlagd gurka och potatismos
Lördag 20/2
Pocherad hälleflundra med räkor, smält smör, riven pepparrot, citron och kokt potatis
Söndag 21/2
Honungsglaserad skinkstek med Marsalasås, vinbärsgelé, brysselkål och stekt potatis
Veckans alternativ:
Asiatisk kycklingfilégryta med grönsaker, kokosmjölk, ingefära och röd curry serveras
med ris
Senaste kommentarer