Måndag 5/4- Annandag påsk
Helstekt kotlettrad med choronsauce, friterade lökringar, parisermorötter och pommes frites
Tisdag 6/4
Stekt sillflundra med potatismos, smält smör, gröna ärtor och rårörda lingon
Onsdag 7/4
Älgfärsbullar med fransk senapssås, inlagd gurka, vinbärsgelé och kokt potatis
Torsdag 8/4
Bruna bönor med stekt fläsk och korv ELLER: Stekt fläsk med broccoligratäng och kokt
potatis
Fredag 9/4
Kokt kalv i dillsås med morot, palsternacka och kokt potatis
Lördag 10/4
Ugnsstekt laxfilé fylld med färskost och gräslök samt kall stenbitsromsås, citron,
bladspenat och kokt färskpotatis
Söndag 11/4
Honungsbakad skinkstek med äppelmos, skysås, ingefärsgurka och stekt kulpotatis
Veckans alternativ:
Crepes med vitvinsstuvade räkor och sallad
Veckans sallad: Krämig pastasallad med kyckling, bacon, fårost och grönsaker
OBS! Innehåller valnötter!
Senaste kommentarer