Måndag 19/7

Isterband eller bamsekorv med dillstuvad potatis, rödbetor och senap

Tisdag 20/7

Panerad koljafilé med kall räk-och stenbitsromsås, sockerärter och kokt potatis

Onsdag 21/7

Kalvfärsbiff med skogssvampsås, tranbär, broccoli och råstekt potatis

Torsdag 22/7

Fläskmedaljong med portvinssås, jordärtskockscrème, parisermorötter och friterad klyftpotatis

Fredag 23/7

Italiensk kalvgryta med vitt vin, apelsin, tomat och timjan serveras med potatismos

Lördag 24/7

Dillbakad torskfilé med kapris, rödbetor, smält smör och kokt potatis

Söndag 25/7

Helstekt fläskfilé med dijon- och dragonsås, farinbakat äpple, inlagd gurka och

ugnsstekt potatis

 

Veckans alternativ:

Spaghetti Carbonarta med färskriven ost och äggula