Måndag 26/7

Baconspäckad köttfärslimpa med skysås, lingon, varma grönsaker och kokt potatis

Tisdag 27/7

Gratinerad alaskafilé med körsbärstomater och dill i vermouthsås, citron, gröna ärtor och

kokt potatis

Onsdag 28/7

Biff Stroganoff med smetana, saltgurka samt ris eller kokt potatis

Torsdag 29/7

Panerad benfri fläskkotlett med gräddsky, äppelmos, rödkål och råstekt potatis

Fredag 30/7

Sotat kycklingbröst med melon-och fetaostsallad, marsalasås och rostad färskpotatis

Lördag 31/7

Husets fisksoppa med aioli och nybakat bröd. Pannkakor med sylt och grädde

Söndag 1/8

Ost-och skinkfylld fläskschnitzel med rödvinssås, citron, gröna ärtor och stekt potatis

 

Veckans alternativ:

Italienska kalvfärsbullar i tomatsås med tagliatelle och färskriven ost