Måndag 12/5
Kycklinggryta med champinjoner, paprika och grädde serveras med ris eller kokt potatis

Tisdag 13/5
Stekt panerad stillahavsflundra med Remouladsås, citron, varma grönsaker och kokt potatis

Onsdag 14/5
Köttbullar med gräddsås, pressgurka, lingonsylt och potatismos

Torsdag 15/5
Helstekt fläskfilé med potatisgratäng, rödvinssås samt salladslök

Fredag 16/5
Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis

Lördag 17/5
Skärgårdstorsk med kall dillsås, pommes frites, sparris och citron

Söndag 18/5
Helstekt kalkonbröst med ädelostsås, gelé, ångade grönsaker och rostad potatis

Veckans alternativ:

Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor

Kalvlever med gräddsås, lingon, pressgurka och kokt potatis 119 kr

Tonfisksallad – sallad, tomat, gurka, rödlök och ägg

Jordgubbssorbet, mangosorbet och citronsorbet med bär 79 kr

Camembert med hjortronsylt 79 kr