Måndag 31/3
Kåldolmar med kokt potatis, gräddsås och lingon

Tisdag 1/4
Stekt kummelfilé med ägg- och persiljasås, citron och dill

Onsdag 2/4
Dansk femöring – färsbiff med stekt lök och ägg, rödvinssås och kokt potatis

Torsdag 3/4
Burna bönor med stekt fläsk Alternativt fläskpannkaka med bakat äpple och lingon

Fredag 4/4
Helstekt ryggbiff med potatisgratäng, rödvinssås och lökringar 129 kr

Lördag 5/4
Rimmad sejrygg med hummersås, gröna bönor, citron och potatispuré

Söndag 6/4
Kokt kalv i dillsås med morot, palsternacka och kok potatis

Veckans alternativ:

Blodpudding med stekt bacon och lingonsylt

Gös med räkor, vitvinssås och kokt potatis 169 kr

Grekisk moussaka 115 kr

Friterad glass – vaniljglass, chokladsås och grädde 79 kr

Camembert med hjortronsylt 69 kr