Måndag 18/3
Ostgratinerad falukorv med picklessås och potatismos

Tisdag 19/3
Rimmad sejfilé med fänkål, saffran och tomat samt vitvinssås, citron och kokt potatis

Onsdag 20/3
Ost- och skinkfylld fläskschnitzel med skysås, citron, gröna ärtor och stekt potatis

Torsdag 21/3
Kålpudding med rårörda lingon, gräddsås och kokt potatis

Fredag 22/3 Klassisk sjömansbiff med rödbetor

Lördag 23/3
Kalvfärsbiff med bearnaisesås, rödvinssås, friterade lökringar och purjolökspotatis

Söndag 24/3
Friterad rödspätta med remouladsås, citron, grön sparris och kokt potatis

Veckans alternativ:

Isterband med dillstuvad potatis och rödbetor

Ceasarsallad med kyckling, bacon och krutonger

Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr