Veckans meny
Vecka 20
Måndag 12/5
Kycklinggryta med champinjoner, paprika och grädde serveras med ris eller kokt potatis
Tisdag 13/5
Stekt panerad stillahavsflundra med Remouladsås, citron, varma grönsaker och kokt potatis
Onsdag 14/5
Köttbullar med gräddsås, pressgurka, lingonsylt och potatismos
Torsdag 15/5
Helstekt fläskfilé med potatisgratäng, rödvinssås samt salladslök
Fredag 16/5
Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis
Lördag 17/5
Skärgårdstorsk med kall dillsås, pommes frites, sparris och citron
Söndag 18/5
Helstekt kalkonbröst med ädelostsås, gelé, ångade grönsaker och rostad potatis
Veckans alternativ:
Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor
Kalvlever med gräddsås, lingon, pressgurka och kokt potatis 119 kr
Tonfisksallad – sallad, tomat, gurka, rödlök och ägg
Jordgubbssorbet, mangosorbet och citronsorbet med bär 79 kr
Camembert med hjortronsylt 79 kr

Dagens
Pris 109 kr
inkl. salladsbuffé, måltidsdryck, nybakat bröd och kaffe/te
Restaurang/Lunchkort som laddas med minst 800:- / Pris 101 kr