Veckans meny
Vecka 14
Måndag 31/3
Kåldolmar med kokt potatis, gräddsås och lingon
Tisdag 1/4
Stekt kummelfilé med ägg- och persiljasås, citron och dill
Onsdag 2/4
Dansk femöring – färsbiff med stekt lök och ägg, rödvinssås och kokt potatis
Torsdag 3/4
Burna bönor med stekt fläsk Alternativt fläskpannkaka med bakat äpple och lingon
Fredag 4/4
Helstekt ryggbiff med potatisgratäng, rödvinssås och lökringar 129 kr
Lördag 5/4
Rimmad sejrygg med hummersås, gröna bönor, citron och potatispuré
Söndag 6/4
Kokt kalv i dillsås med morot, palsternacka och kok potatis
Veckans alternativ:
Blodpudding med stekt bacon och lingonsylt
Gös med räkor, vitvinssås och kokt potatis 169 kr
Grekisk moussaka 115 kr
Friterad glass – vaniljglass, chokladsås och grädde 79 kr
Camembert med hjortronsylt 69 kr

Dagens
Pris 109 kr
inkl. salladsbuffé, måltidsdryck, nybakat bröd och kaffe/te
Restaurang/Lunchkort som laddas med minst 800:- / Pris 101 kr