Måndag 10/5
Ostgratinerad falukorv med picklessås, äppelsallad och potatismos
Tisdag 11/5
Gratinerad torskfilé med sherrysås, babyspenat, kapris och cocktailtomat samt citron
och kokt färskpotatis
Onsdag 12/5
Wallenbergare med smält smör, rårörda lingon, gröna ärtor och potatismos
Torsdag 13/5- Kristi himmelsfärds dag
Panerad fläskschnitzel med sardellsmör, friterad kapris, rödvinssås, ärtor och råstekt
potatis
Fredag 14/5
Spezzatino di vitello- Norditaliensk kalvgryta serveras med haricots verts och kokt
färskpotatis
Lördag 15/5
Basilikabakad laxfilé med stenbitsromshollandaise, grön sparris, citron och kokt
färskpotatis
Söndag 16/5
Ugnsstekt kycklingklubba med gräddsås, pressgurka, vinbärsgelé och stekt potatis

Veckans alternativ:
Potatis- och purjolökssoppa med knaperstekt bacon och finklippt gräslök samt
pannkakor med sylt och grädde

Veckans sallad:
Räksallad med kokt ägg och Rhode Islanddressing