Måndag 29/6
Pannbiff med stekt lök, skysås, rårörda lingon och kokt potatis
Tisdag 30/6
Stekt sillflundra med potatismos, smält smör, gröna ärtor och lingon
Onsdag 1/7
Baconlindad kycklingfilé med dijon- och dragonsås, vinbärsgelé och råstekt potatis
Torsdag 2/7
Kokt kalv i dillsås med morot, palsternacka och kokt färskpotatis
Fredag 3/7
Oxfärsbiff med potatismos, bacon, gräslök, rödvinssås och persiljesmör
Lördag 4/7
Friterad rödspätta med kall räk- och romsås, picklad morot, citron och kokt färskpotatis
Söndag 5/7
Helstekt fläskfilé med wokade grönsaker, timjansky, fetaostcrème och stekt potatis
Veckans alternativ:
Färsk pasta fylld med riccotaost och spenat samt skinka, kronärtskocka, tomat och
purjolökssås

Veckans sallad:
Melonsallad med fetaost, mynta och rostade pumpakärnor samt pastrami