Måndag 23/6
Köttbullar med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatismos

Tisdag 24/6
Fisk Benedictine, hummersås, färskpotatis och grillad citron

Onsdag 25/6
Baconlindad kycklingfilé med brynta champinjoner, portvinssås och råstekt potatis

Torsdag 26/6
Köttfärslimpa med soltorkad tomat och mozzarella samt örtgräddsky och stekt potatis

Fredag 27/6
Whiskymarinerat kalkonbröst med grönpeppar, mangospett, kokt potatis och salladslök

Lördag 28/6
Havets Wallenbergare på lax och kolja, smält smör, lingon, sockerärter och potatispuré

Söndag 29/6
Wienerschnitzel med anjovis, kapris och citron, stekt potatis och rödvisnssås

Veckans alternativ:

Räksallad med kokt ägg och Rhode Island dressing 125 kr

Spagetti Carbonara 125 kr

Fläskmedaljong, pommes frites, lökringar och Bearnaisesås 125 kr

Cremé brulée 99 kr

Camembert med hjortronsylt 89 kr