Måndag 12/10
Ostspäckad köttfärslimpa med madeirasås, inlagd gurka, parisermorötter och
råstekt potatis
Tisdag 13/10
Panerad koljafilé med kall stenbitsromsås, citron, gröna ärtor och kokt potatis
Onsdag 14/10
Boeuf Bourguignon- fransk oxgryta med sidfläsk, pärllök, champinjoner och rött vin
serveras med ris eller potatismos
Torsdag 15/10
Panerad fläskschnitzel med citron, ansjovis och kapris samt rödvinssås, gröna ärtor
och stekt potatis
Fredag 16/10
Broströmmare* med potatismos, gröna ärtor, rårörda lingon och smält smör
Lördag 17/10
Ädelostfylld laxfilé med vitvinssås, tomatsallad, citron och kokt potatis
Söndag 18/10
Ugnsstekt kycklingklubba med gräddsås, pressgurka, vinbärsgelé och kokt potatis

* Wallenbergare gjord på fläskfärs

Veckans alternativ: Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor
Veckans sallad: Fråga personalen