Veckans meny
Vecka 26
Måndag 23/6
Köttbullar med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatismos
Tisdag 24/6
Fisk Benedictine, hummersås, färskpotatis och grillad citron
Onsdag 25/6
Baconlindad kycklingfilé med brynta champinjoner, portvinssås och råstekt potatis
Torsdag 26/6
Köttfärslimpa med soltorkad tomat och mozzarella samt örtgräddsky och stekt potatis
Fredag 27/6
Whiskymarinerat kalkonbröst med grönpeppar, mangospett, kokt potatis och salladslök
Lördag 28/6
Havets Wallenbergare på lax och kolja, smält smör, lingon, sockerärter och potatispuré
Söndag 29/6
Wienerschnitzel med anjovis, kapris och citron, stekt potatis och rödvisnssås
Veckans alternativ:
Räksallad med kokt ägg och Rhode Island dressing 125 kr
Spagetti Carbonara 125 kr
Fläskmedaljong, pommes frites, lökringar och Bearnaisesås 125 kr
Cremé brulée 99 kr
Camembert med hjortronsylt 89 kr

Dagens
Pris 115 kr
inkl. salladsbuffé, måltidsdryck, nybakat bröd och kaffe/te
Restaurang/Lunchkort som laddas med minst 800:- ger 7% rabatt per lunch