Måndag 10/2
Burgundisk oxgryta med bacon, champinjoner, syltlök och rött vin samt
ris eller kokt potatis
Tisdag 11/2
Stekt rödspättafilé med tartarsås, bakad morot, gröna ärtor, citron och kokt potatis
Onsdag 12/2
Helstekt kotlettrad med Dijon- och dragonsås, picklad rödlök, bakad tomat och
råstekt potatis
Torsdag 13/2
Biff a la Lindström med rödvinssås, persiljesmör och friterad klyftpotatis
Fredag 14/2
Panerad fläskschnitzel med ansjovis, kapris och citron samt gröna ärtor, skysås och
stekt potatis
Lördag 15/2
Färskostbakad laxfilé med smörstekt bladspenat, potatispuré och grillad citron
Söndag 16/2
Plommonspäckad rapsgriskarré med gräddsås, inlagd gurka, äppelmos och ugnsstekt potatis

Veckans alternativ:
Bruna bönor med stekt fläsk och korv