Måndag 8/4
Indisk kycklinggryta med tikka masalasås och grönsaksris

Tisdag 9/4
Friterad rödspätta Öresund, bearnaisesås, räkor, sparris och pommes frites

Onsdag 10/4
Panerad fläskschnitzel med ansjovis, kapris och citron samt gröna ärtor, skysås och stekt potatis

Torsdag 11/4
Dansk fläskesteg med rödkål, äppelmos, skysås och sockerbrynt potatis

Fredag 12/4
Köttbullar med gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos

Lördag 13/4
Rimmad torsk med Skånsk senapssås, gröna ärtor, citron och kokt potatis

Söndag 14/4
Griljerade revbensspjäll med äppelmos, och gräddsky, inlagd gurka och kokt potatis

Veckans alternativ:

Spagetti Carbonara med hårdost

Kalvlever med gräddsås, lingon, pressgurka och kokt potatis

Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr