Måndag 8/8
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Tisdag 9/8
Stekt sillflundra med hovmästarsås, hackad rödlök, lingon och potatismos
Onsdag 10/8
Pannbiff med stekt lök, rödvinssås, lingon och kokt potatis
Torsdag 11/8
Biff Stroganoff med smetana, inlagd gurka och ris eller kokt potatis
Fredag 12/8
Ostpanerade fläskmedaljonger med bacon och champinjoner samt tomatsås och ris
Lördag 13/8
Havets Wallenbergare på lax, sej och räkor serveras med kall stenbitsromsås, citron,
gröna ärtor och potatismos
Söndag 14/8
Kalkonbröst från Ingelsta Kalkon med Karl-Johansvampsås, vinbärsgelé, parisermorot
och stekt potatis

Veckans alternativ:
180 grams hamburgare med ost, tomat, rödlök, sallad, gurka och dressing samt pommes
frites
Veckans ”sallad”:
Bakad potatis med rökt kalkonbröst och grönsaker i krämig chilimajonnäs