Veckans meny
Vecka 13
Måndag 24/3
Raggmunkar med stekt fläsk och lingon
Tisdag 25/3
Gravad lax serveras med dillstuvad potatis, Hovmästarsås och citron
Onsdag 26/3
Boeuf bourguignon – fransk oxgryta med sidfläsk, syltlök, champinjoner och röd vin serveras
med kokt potatis eller ris
Torsdag 27/3
Kålpudding med sirapssky, rårörda lingon och kokt potatis
Fredag 28/3
Dansk fläskesteg med sockerbrynt kulpotatis, rödkål, äppelmos och skysås
Lördag 29/3
Fiskgratäng på sejfilé med schalottenlök, cocktailtomat, räkor, dill, vitvinssås och potatismos
Söndag 30/3
Wienerschnitzel, anjovis, kapris, citron, rödvinssås, gröna ärtor och stekt potatis
Veckans alternativ:
Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Ceasarsallad med bacon, kyckling, tomat, gurka och Ceasardressing
Ostburgare – 150g oxkött med ost, Bearnaisesås, saltgurka och pommes frites
Halloumiburgare med grönsaker, dressing och pommes frites
Räkbomb med majonäs och kokt ägg 119 kr
Friterad glass – vaniljglass, chokladsås och grädde 79 kr
Camembert med hjortronsylt 69 kr

Dagens
Pris 109 kr
inkl. salladsbuffé, måltidsdryck, nybakat bröd och kaffe/te
Restaurang/Lunchkort som laddas med minst 800:- / Pris 101 kr