Måndag 24/3
Raggmunkar med stekt fläsk och lingon

Tisdag 25/3
Gravad lax serveras med dillstuvad potatis, Hovmästarsås och citron

Onsdag 26/3
Boeuf bourguignon – fransk oxgryta med sidfläsk, syltlök, champinjoner och röd vin serveras
med kokt potatis eller ris

Torsdag 27/3
Kålpudding med sirapssky, rårörda lingon och kokt potatis

Fredag 28/3
Dansk fläskesteg med sockerbrynt kulpotatis, rödkål, äppelmos och skysås

Lördag 29/3
Fiskgratäng på sejfilé med schalottenlök, cocktailtomat, räkor, dill, vitvinssås och potatismos

Söndag 30/3
Wienerschnitzel, anjovis, kapris, citron, rödvinssås, gröna ärtor och stekt potatis

Veckans alternativ:

Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

Ceasarsallad med bacon, kyckling, tomat, gurka och Ceasardressing

Ostburgare – 150g oxkött med ost, Bearnaisesås, saltgurka och pommes frites
Halloumiburgare med grönsaker, dressing och pommes frites

Räkbomb med majonäs och kokt ägg 119 kr

Friterad glass – vaniljglass, chokladsås och grädde 79 kr

Camembert med hjortronsylt 69 kr