Måndag 16/6
Ostgratinerad falukorv med picklessås och potatismos

Tisdag 17/6
Stekt makrill med stuvad spenat, ägghalva och kokt potatis

Onsdag 18/6
Kycklingklubba med gräddsås, pressgurka, vinbärsgelé rostad potatis

Torsdag 19/6
Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis

Fredag 20/6 – Midsommarafton
Matjessill, gräddfil, gräslök och 2 sorters sill, kokt ägg, köttbullar, prinskorv, dillkokt potatis, bröd,
smör, ost och jordgubbstårta 219 kr – Måste förbeställas.

Lördag 21/6 – Midsommardagen
Helstekt fläskfilé med Bearnaisesås, tomatconcassé och stekt potatis

Söndag 22/6
Bakad lax med citron, honung, kokt potatis och Hollandaisesås

Veckans alternativ:

Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor 119 kr

Spagetti och köttfärssås med hårdost 119 kr

Jordgubbssorbet, mangosorbet och citronsorbet med bär 79 kr

Camembert med hjortronsylt 89 kr