Måndag 11/3
Kycklingspett marinerat på grekiskt vis med tzatziki, olivsallad och klyftpotatis eller ris

Tisdag 12/3
Havets Wallenbergare på lax, sej och räkor serveras med smält smör och potatismos

Onsdag 13/3
Bruna bönor med stekt fläsk alternativt Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon

Torsdag 14/3
Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis

Fredag 15/3 Oxfärsbiff med portvinsstuvade champinjoner, skysås, broccoli och klyftpotatis

Lördag 16/3
Gravad lax med dillstuvad potatis, citron och hovmästarsås

Söndag 17/3
Helstekt fläskkarré med potatisgratäng, Madeirasås och picklad rödlök

Veckans alternativ:

Hamburgare med saltgurka, karamelliserad lök, cheddarost, dressing och pommes frites

Kycklingsallad med avokado, bacon och Rhode Islanddressing

Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr