Veckans meny
Vecka 19
Måndag 6/5
Kålpudding med sirapssky, lingon och kokt potatis
Tisdag 7/5
Havets Wallenbergare på lax, sej och räkor, smält smör, potatismos och gröna ärtor
Onsdag 8/5
Stek kycklingfilé med portvinssås, baconlindad sparris samt potatismos
Torsdag 9/5 – Kristi Himmelsfärdsdag
Dansk fläskesteg med rödkål, äppelmos, sockerbrynt, kulpotatis och skysås
Fredag 10/5
Klassisk sjömansbiff med rödbetor
Lördag 11/5
Friterad rödspätta med remouladsås, råriven morot, citron och pommes frites
Söndag 12/5
Helstekt fläskfilé med potatisgratäng, rödvinssås och haricots Verts
Veckans alternativ:
Spagetti med köttfärssås och riven ost
Insalata caprese – lufttorkad skinka, tomat, mozzarella, basilika och oliver
Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr
Dagens
Pris 109 kr
inkl. salladsbuffé, måltidsdryck, nybakat bröd och kaffe/te
Restaurang/Lunchkort som laddas med minst 800:- / Pris 101 kr