Måndag 6/5
Kålpudding med sirapssky, lingon och kokt potatis

Tisdag 7/5
Havets Wallenbergare på lax, sej och räkor, smält smör, potatismos och gröna ärtor

Onsdag 8/5
Stek kycklingfilé med portvinssås, baconlindad sparris samt potatismos

Torsdag 9/5 – Kristi Himmelsfärdsdag
Dansk fläskesteg med rödkål, äppelmos, sockerbrynt, kulpotatis och skysås

Fredag 10/5
Klassisk sjömansbiff med rödbetor

Lördag 11/5
Friterad rödspätta med remouladsås, råriven morot, citron och pommes frites

Söndag 12/5
Helstekt fläskfilé med potatisgratäng, rödvinssås och haricots Verts

Veckans alternativ:
Spagetti med köttfärssås och riven ost

Insalata caprese – lufttorkad skinka, tomat, mozzarella, basilika och oliver

Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad  99 kr