Veckans meny
Vecka 10
Måndag 4/3
Kyckling panerad i Panko serveras med bearnaisesås, pommes frites och lökringar
Tisdag 5/3
Fiskgratäng med räkor, cocktailtomater, dill, vitvinssås ocn potatismos
Onsdag 6/3
Dansk femöring – färsbiff med stekt lök och ägg, rödvinssås och kokt potatis
Torsdag 7/3
Spanska köttbullar i tomatsås med ris eller kokt potatis
Fredag 8/3
Kokt kalv i dillsås med morot, palsternacka och kokt potatis
Lördag 9/3
Bakad lax med citron och honung med kokt potatis och hummersås
Söndag 10/3
Klassisk skinkstek serveras med brysselkål, gräddsås och ugnsstekt potatis
Veckans alternativ:
Fläskmedaljonger med pepparsås, pommes frites och tomatsallad
Bakad potatis med Skagenröra, citron och dill
Enchilada med fyllning, kyckling, citron och vitlökssås
Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr
Dagens
Pris 109 kr
inkl. salladsbuffé, måltidsdryck, nybakat bröd och kaffe/te
Restaurang/Lunchkort som laddas med minst 800:- / Pris 101 kr