Måndag 4/3
Kyckling panerad i Panko serveras med bearnaisesås, pommes frites och lökringar

Tisdag 5/3
Fiskgratäng med räkor, cocktailtomater, dill, vitvinssås ocn potatismos

Onsdag 6/3
Dansk femöring – färsbiff med stekt lök och ägg, rödvinssås och kokt potatis

Torsdag 7/3
Spanska köttbullar i tomatsås med ris eller kokt potatis

Fredag 8/3
Kokt kalv i dillsås med morot, palsternacka och kokt potatis

Lördag 9/3
Bakad lax med citron och honung med kokt potatis och hummersås

Söndag 10/3
Klassisk skinkstek serveras med brysselkål, gräddsås och ugnsstekt potatis

Veckans alternativ:
Fläskmedaljonger med pepparsås, pommes frites och tomatsallad

Bakad potatis med Skagenröra, citron och dill

Enchilada med fyllning, kyckling, citron och vitlökssås

Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad  99 kr