Måndag 1/4 – Annandag Påsk
Helstekt fläskfilé med potatisgratäng, friterade lökringar och rödvinsås

Tisdag 2/4
Stekt sillflundra med potatismos, smält smör, lingon och gröna ärtor

Onsdag 3/4
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis samt lingon

Torsdag 4/4
Rimmad oxbringa med pepparrotssås och rotfrukter och kokt potatis

Fredag 5/4 Wallenbergare med smält smör, rårörda lingon, gröna ärtor och potatismos

Lördag 6/4
Dillbakad kummelfilé med vitvinssås, räkor, broccoli, citron och kokt potatis

Söndag 7/4
Hjortfärsbiff med enbärsgräddsås, konjakslingon, varma grönsaker och potatismos

Veckans alternativ:

Kebabtallrik de luxe med feferoni, pommes frites, sallad och vitlökssås

Räksallad med ägg och Rhode Islandsdressing 119 kr

Vinkokta blåmusslor med aioli och vitlöksbröd

Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr