Veckans meny
Vecka 9
Måndag 26/2
Pannbiff med stekt lök, rödvinssås, lingon och kokt potatis
Tisdag 27/3
Friterad rödspätta med pommes frites, remouladsås och citron
Onsdag 28/3
Biff Stroganoff med ris samt tomat- och rödlöksallad
Torsdag 29/3
Ärtsoppa med fläsk och korv ELLER huset gulaschsoppa med nybakat bröd och
pannkakor med sylt och grädde
Fredag 1/3
Rotmos med rimmad oxbringa, senapscremé och krasse
Lördag 2/3
Stekt Pankopanerad Alaskafilé serveras med kokt potatis, grönsaker och trädgårdsmästarsås
Söndag 3/3
Grillad kycklingklubba med gräddsås, pressgurka, vinbärsgelé och kokt potatis
Veckans alternativ:
Pasta med fläskfilé och blandsvampssås
Paj med rökt lax och bladspenat, sallad, citron och kall stenbitsromsås
Kycklingsallad med bacon, syltad rödlök, kapris, riven ost, Ceasardressing och krutonger
Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr
Dagens
Pris 109 kr
inkl. salladsbuffé, måltidsdryck, nybakat bröd och kaffe/te
Restaurang/Lunchkort som laddas med minst 800:- / Pris 101 kr