Måndag 26/2
Pannbiff med stekt lök, rödvinssås, lingon och kokt potatis

Tisdag 27/3
Friterad rödspätta med pommes frites, remouladsås och citron

Onsdag 28/3
Biff Stroganoff med ris samt tomat- och rödlöksallad

Torsdag 29/3
Ärtsoppa med fläsk och korv ELLER huset gulaschsoppa med nybakat bröd och
pannkakor med sylt och grädde

Fredag 1/3
Rotmos med rimmad oxbringa, senapscremé och krasse

Lördag 2/3
Stekt Pankopanerad Alaskafilé serveras med kokt potatis, grönsaker och trädgårdsmästarsås

Söndag 3/3
Grillad kycklingklubba med gräddsås, pressgurka, vinbärsgelé och kokt potatis

Veckans alternativ:

Pasta med fläskfilé och blandsvampssås

Paj med rökt lax och bladspenat, sallad, citron och kall stenbitsromsås

Kycklingsallad med bacon, syltad rödlök, kapris, riven ost, Ceasardressing och krutonger

Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad   99 kr