Veckans meny
Vecka 6
Måndag 5/2
Revben med gräddsås, varma grönsaker och stekt potatis
Tisdag 6/2
Stekt panerad torskfilé med remouladsås, råkostsallad, citron och kokt potatis
Onsdag 7/2
Rotmos med rimmat fläskkött och korv samt krasse och skånsk senap
Torsdag 8/2
Helstekt fläskkarré med skysås, Calvadossås, brysselkål och kokt potatis
Fredag 9/2 Dansk fläskesteg med rödkål, äppelmos, sockerbrynt kulpotatis och skysås
Lördag 10/2
Bakad kummelfilé serveras med kokt potatis, saffran- och pernodsås och vitlöksfrästa sockerärtor
Söndag 11/2
Stekt kyckling med bearnaisesås, rödvinssås, baconlindad sparris och stekt potatis
Veckans alternativ:
Blodkorv med lingonsylt, bacon och rårivna morötter
Tonfisksallad med Rhode Island dressing
Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr
Dagens
Pris 109 kr
inkl. salladsbuffé, måltidsdryck, nybakat bröd och kaffe/te
Restaurang/Lunchkort som laddas med minst 800:- / Pris 101 kr