Måndag 5/2
Revben med gräddsås, varma grönsaker och stekt potatis

Tisdag 6/2
Stekt panerad torskfilé med remouladsås, råkostsallad, citron och kokt potatis

Onsdag 7/2
Rotmos med rimmat fläskkött och korv samt krasse och skånsk senap

Torsdag 8/2
Helstekt fläskkarré med skysås, Calvadossås, brysselkål och kokt potatis

Fredag 9/2

Dansk fläskesteg med rödkål, äppelmos, sockerbrynt kulpotatis och skysås

Lördag 10/2
Bakad kummelfilé serveras med kokt potatis, saffran- och pernodsås och vitlöksfrästa sockerärtor

Söndag 11/2
Stekt kyckling med bearnaisesås, rödvinssås, baconlindad sparris och stekt potatis

Veckans alternativ:

Blodkorv med lingonsylt, bacon och rårivna morötter

Tonfisksallad med Rhode Island dressing

Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad  99 kr