Veckans meny
Vecka 50
Måndag 11/12
Heltstekt fläskfilé med bearnaisesås, tomatconcassé, friterade lökringar och stekt potatis
Tisdag 12/12
Purjolöksbakad sejfilé med ägg- och persiljesås, råkostsallad, citron och kokt potatis
Onsdag 13/12
Biff Stroganoff med smetana, saltgurka samt ris eller kokt potatis
Torsdag 14/12
Ost- och skinkfylld fläskschnitzel med stekt potatis, ärtor, rödvinssås och citron
Fredag 15/12 Wallenbergare med smält smör, gröna ärtor, lingon och potatispuré
Lördag 16/12
Rimmad sejfilé med tomat och saffran samt vitvinssås, citron och kokt potatis
Söndag 17/12 – Tredje advent
Hjortfärsbiff med viltgräddsky, vinbärsgelé, inlagd gurka och kokt potatis
Veckans alternativ:
Köttfärslasagne med tomatsås och grönsallad
Fläskmedalaljonger serveras med klyftpotatis och mangogräddsås
Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr
Dagens
Pris 109 kr
inkl. salladsbuffé, måltidsdryck, nybakat bröd och kaffe/te
Restaurang/Lunchkort som laddas med minst 800:- / Pris 101 kr