Måndag 11/12
Heltstekt fläskfilé med bearnaisesås, tomatconcassé, friterade lökringar och stekt potatis

Tisdag 12/12
Purjolöksbakad sejfilé med ägg- och persiljesås, råkostsallad, citron och kokt potatis

Onsdag 13/12
Biff Stroganoff med smetana, saltgurka samt ris eller kokt potatis

Torsdag 14/12
Ost- och skinkfylld fläskschnitzel med stekt potatis, ärtor, rödvinssås och citron

Fredag 15/12

Wallenbergare med smält smör, gröna ärtor, lingon och potatispuré

Lördag 16/12
Rimmad sejfilé med tomat och saffran samt vitvinssås, citron och kokt potatis

Söndag 17/12 – Tredje advent
Hjortfärsbiff med viltgräddsky, vinbärsgelé, inlagd gurka och kokt potatis

Veckans alternativ:
Köttfärslasagne med tomatsås och grönsallad

Fläskmedalaljonger serveras med klyftpotatis och mangogräddsås

Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad  99 kr