Veckans meny
Vecka 47
Måndag 20/11
Raggmunkar med stekt fläsk och lingon
Tisdag 21/11
Friterad rödspätta med remouladsås, citron, grön sparris och kokt potatis
Onsdag 22/11
Dansk femöring – färsbiff med stekt lök och ägg, rödvinssås och kokt potatis
Torsdag 23/11
Kokt kalv i dillsås med morot och palsternacka och kokt potatis
Fredag 24/11 Dansk fläskesteg med rödkål, äppelmos, sockerbrynt kulpotatis och skysås
Lördag 25/11
Fiskgratäng med räkor, sparris och cocktailtomat samt citron och potatismos
Söndag 26/11
Honungbakad kalkonstek med tomatsallad, vitvinssås och rostad delikatesspotatis
Veckans alternativ:
Tagliatelle med kallrökt lax och blandspenat i krämig sås
Isterband med dillstuvad potatis och rödbetor
Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr
Dagens
Pris 109 kr
inkl. salladsbuffé, måltidsdryck, nybakat bröd och kaffe/te
Restaurang/Lunchkort som laddas med minst 800:- / Pris 101 kr