Måndag 20/11
Raggmunkar med stekt fläsk och lingon

Tisdag 21/11
Friterad rödspätta med remouladsås, citron, grön sparris och kokt potatis

Onsdag 22/11
Dansk femöring – färsbiff med stekt lök och ägg, rödvinssås och kokt potatis

Torsdag 23/11
Kokt kalv i dillsås med morot och palsternacka och kokt potatis

Fredag 24/11

Dansk fläskesteg med rödkål, äppelmos, sockerbrynt kulpotatis och skysås

Lördag 25/11
Fiskgratäng med räkor, sparris och cocktailtomat samt citron och potatismos

Söndag 26/11
Honungbakad kalkonstek med tomatsallad, vitvinssås och rostad delikatesspotatis

Veckans alternativ:

Tagliatelle med kallrökt lax och blandspenat i krämig sås

Isterband med dillstuvad potatis och rödbetor

Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad  99 kr