Veckans meny
Vecka 41
Måndag 9/10
Heltstekt fläskfilé med bearnaisesås, tomatconcassé, friterade lökringar och stekt potatis
Tisdag 10/10
Purjolöksbakad sejfile med ägg- och persiljesås, råkostsallad, citron och kokt potatis
Onsdag 11/10
Biff Stroganoff med smetana, saltgurka samt ris eller kokt potatis
Torsdag 12/10
Kycklingklubba med gräddsås, pressgurka, gelé och kokt potatis
Fredag 13/10 Wallenbergare med smält smör, gröna ärtor, lingon och potatispuré
Lördag 14/10
Rimmad kapkummelfilé med tomat och saffran samt vitvinssås, citron och kokt potatis
Söndag 15/10
Hjortfärsbiff med viltgräddsky, vinbärsgelé, inlagd gurka och kokt potatis
Veckans alternativ: Köttfärslasagne med tomatsås och grönsallad
Fläskmedalaljonger serveras med klyftpotatis och mangogräddsås
Veckans sallad: Ceasarsallad med dressing
Dagens
Pris 109 kr
inkl. salladsbuffé, måltidsdryck, nybakat bröd och kaffe/te
Restaurang/Lunchkort som laddas med minst 800:- / Pris 101 kr