Måndag 9/10
Heltstekt fläskfilé med bearnaisesås, tomatconcassé, friterade lökringar och stekt potatis

Tisdag 10/10
Purjolöksbakad sejfile med ägg- och persiljesås, råkostsallad, citron och kokt potatis

Onsdag 11/10
Biff Stroganoff med smetana, saltgurka samt ris eller kokt potatis

Torsdag 12/10
Kycklingklubba med gräddsås, pressgurka, gelé och kokt potatis

Fredag 13/10

Wallenbergare med smält smör, gröna ärtor, lingon och potatispuré

Lördag 14/10
Rimmad kapkummelfilé med tomat och saffran samt vitvinssås, citron och kokt potatis

Söndag 15/10
Hjortfärsbiff med viltgräddsky, vinbärsgelé, inlagd gurka och kokt potatis

Veckans alternativ:

Köttfärslasagne med tomatsås och grönsallad

Fläskmedalaljonger serveras med klyftpotatis och mangogräddsås

Veckans sallad:

Ceasarsallad med dressing