040-13 74 50 info@vyvidparken.se

Måndag 30/12

Kokt kalv i dillsås med morot, palsternacka och kokt potatis

Tisdag 31/12 – Nyårsafton

Helstekt fläskfilé med bearnaisesås, rödvinssky, grilltomat och örtstekt potatis

Onsdag 1/1 – Nyårsdagen

Husets fisksoppa med aioli och hembakat bröd samt pannkakor med sylt och grädde

Torsdag 2/1

Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon

Fredag 3/1

Oxfärsbiff Bourguignon  med sidfläsk, pärllök och champinjoner i rödvinssås samt potatismos

Lördag 4/1

Fiskgratäng på vitlingfilé med räkor och musslor i dillsås, citron, broccoli och kokt potatis

Söndag 5/1

Vildsvinsgryta med madeira, enbär och rotfrukter serveras med ugnsstekt potatis,

päron och vinbärsgelé

 

 

Veckans alternativ:

Blodkorv med bacon, kålsallad och lingonsylt