Måndag 3/1
Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor
Tisdag 4/1
Stekt sillflundra med hovmästarsås, hackad rödlök, lingon och potatismos
Onsdag 5/1 – Trettondedagsafton
Fläskfilégryta med grönsaker, dijon och konjak serveras med potatis- och palsternackspuré
och gröna ärtor
Torsdag 6/1 – Trettondedag Jul
Hjortstek med stuvade skogschampinjoner, portvinssky, rostad rotselleri, vinbärsgelé och
hasselbackspotatis
Fredag 7/1
Baconlindat kycklingbröst fyllt med vitlöksfärskost serveras med gräddig tomatsås och
friterad klyftpotatis
Lördag 8/1
Laxfilé med grön sparris, forellromshollandaise, citron och kokt potatis
Söndag 9/1
Helstekt rapsgriskarré med rökt chilismör, madeirasås, örtrostad potatis och parisermorötter
Veckans alternativ:
Spaghetti med köttfärssås och färskriven italiensk hårdost
Senaste kommentarer