Måndag 3/1

Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor

Tisdag 4/1

Stekt sillflundra med hovmästarsås, hackad rödlök, lingon och potatismos

Onsdag 5/1 – Trettondedagsafton

Fläskfilégryta med grönsaker, dijon och konjak serveras med potatis- och palsternackspuré

och gröna ärtor

Torsdag 6/1 – Trettondedag Jul

Hjortstek med stuvade skogschampinjoner, portvinssky, rostad rotselleri, vinbärsgelé och

hasselbackspotatis

Fredag 7/1

Baconlindat kycklingbröst fyllt med vitlöksfärskost serveras med gräddig tomatsås och

friterad klyftpotatis

Lördag 8/1

Laxfilé med grön sparris, forellromshollandaise, citron och kokt potatis

Söndag 9/1

Helstekt rapsgriskarré med rökt chilismör, madeirasås, örtrostad potatis och parisermorötter

 

Veckans alternativ:

Spaghetti med köttfärssås och färskriven italiensk hårdost