Måndag 6/3
Kåldolmar med kokt potatis, gräddsås och lingon
Tisdag 7/3                                                                                                                                                                                                                   Fiskgratäng på Alaskafilé med räkor- och hummersås serveras med kokt potatis, citron och gröna ärtor                                                                      Onsdag 8/3
Skånelåda fläskmedaljong prinskorv och bacon samt skysås och gräddstuvad potatis
Torsdag 9/3
Kycklingspett marinerat på grekiskt vis serveras med timjansky, tzatziki och klyftpotatis
Fredag 10/3
Wallenbergare med smält smör, rårörda lingon, gröna ärtor och potatismos
Lördag 11/3
Bakad koljafilé med räkor, hackat ägg, smält smör och potatis puré
Söndag 12/3
Helstekt fläskkarré med mango- och grönpepparsås, klyftpotatis

Veckans alternativ:
Isterband med dillstuvad potatis, senap och rödbetor
Hamburgare med cheddarost, inlagd gurka, tomat, sallad, rödlök, dressing och pommes frites

Veckans sallad:
Grekisk sallad medelhavsost, oliver, rödlök, gurka och tomat