040-13 74 50 info@vyvidparken.se

Måndag 2/3

Baconspäckad kalvfärslimpa med madeirasås, äppelchutney, haricots verts och

råstekt potatis

Tisdag 3/3

Halstrad kummelfilé med gräddkokt spetskål, pepparrotssmör, citron och kokt potatis

Onsdag 4/3

Biff Stroganoff med inlagd gurka, syrad grädde samt ris eller kokt potatis

Torsdag 5/3

Panerad benfri fläskkotlett med gräddsky, rödkål, äppelmos och purjolökspotatis

Fredag 6/3

Bifteki- Grekisk lammfärsbiff med myntatzatziki, skysås, friterad klyftpotatis, tomat och rödlök

Lördag 7/3

Citronbakad kycklingsteak med caponata, rökt paprikamajonnäs och ugnsstekt potatis

Söndag 8/3

Honungsglaserad skinkstek med aprikos- och rödvinssås, broccoli, stekt potatis och

vinbärsgelé

 

Veckans alternativ:

Calamari Fritti- Friterade bläckfiskringar med aioli, Rhode Island, citron och ris