Måndag 8/3

Broströmmare* med rårörda lingon, gröna ärtor, smält smör och potatispurè

Tisdag 9/3

Färsk rimmad torskfilé med kapris, rödbetor, skirat smör och kokt potatis

Onsdag 10/3

Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor ELLER: Fläskpannkaka med lingon och äpple

Torsdag 11/3

Kycklingspett marinerat på grekiskt vis serveras med tzatziki, timjansky, klyftpotatis och

olivsallad

Fredag 12/3

Kalvfärsbiff med basilikasmör, rökig tomatsky, vaxbönor och purjolökspotatis

Lördag 13/3

Klassisk sjömansbiff med  husets rödbetor

Söndag 14/3

Dillbakad laxfilé med saffran- och Pernodsås, citron, grillad paprika och kokt potatis

 

Veckans alternativ:

Pasta Fusilli med fläskfilé, bacon och champinjoner i ädelostsås

 

* Wallenbergare gjord på fläskfärs