Måndag 15/3

Ostpanerade fläskmedaljonger med bacon och champinjoner samt tomatsås och

ris eller kokt potatis

Tisdag 16/3

Färsk panerad sejfilé med remouladsås, gröna ärtor, citron och kokt potatis

Onsdag 17/3

Persiljejärpar med gräddsås, rårörda lingon, inlagd gurka och kokt potatis

Torsdag 18/3

Marinerad baconlindad kycklingfilé med grön sparris, citronsås och råstekt potatis

Fredag 19/3

Filé mignon black & white. Oxfilé, fläskfilé, bearnaise, madeirasås, varma grönsaker och

pommes frites

Lördag 20/3

Bakad torskfilé med konjaksspetsad hummersås, picklad rödlök, broccoli och

kokt potatis

Söndag 21/3

Plommonspäckad fläskkarré med gräddsky, äppelmos, rödkål och stekt potatis

 

Veckans alternativ:

Småländskt isterband med dillstuvad potatis, senap och rödbetor

 

Veckans sallad:

Sallad med misogravad lax, syltad ingefära, teriyakisås och rostade sesa