Måndag 15/3
Ostpanerade fläskmedaljonger med bacon och champinjoner samt tomatsås och
ris eller kokt potatis
Tisdag 16/3
Färsk panerad sejfilé med remouladsås, gröna ärtor, citron och kokt potatis
Onsdag 17/3
Persiljejärpar med gräddsås, rårörda lingon, inlagd gurka och kokt potatis
Torsdag 18/3
Marinerad baconlindad kycklingfilé med grön sparris, citronsås och råstekt potatis
Fredag 19/3
Filé mignon black & white. Oxfilé, fläskfilé, bearnaise, madeirasås, varma grönsaker och
pommes frites
Lördag 20/3
Bakad torskfilé med konjaksspetsad hummersås, picklad rödlök, broccoli och
kokt potatis
Söndag 21/3
Plommonspäckad fläskkarré med gräddsky, äppelmos, rödkål och stekt potatis
Veckans alternativ:
Småländskt isterband med dillstuvad potatis, senap och rödbetor
Veckans sallad:
Sallad med misogravad lax, syltad ingefära, teriyakisås och rostade sesa
Senaste kommentarer