040-13 74 50 info@vyvidparken.se

Måndag 9/3

Helstekt kalkonbröst med gräddsås, äppelmos, varma grönsaker och stekt kulpotatis

Tisdag 10/3

Fiskgratäng på Alaskafilé med sherrysås, tomat, dill och purjolök samt citron och kokt potatis

Onsdag 11/3

Oxfärsbiff med mango-och grönpepparsås, picklad rättika och råstekt potatis

Torsdag 12/3

Husets fisksoppa med rouille och hembakat bröd samt pannkakor med sylt och grädde

Fredag 13/3

Kokt kalv i dillsås med morot, palsternacka och kokt potatis

Lördag 14/3

Helstekt fläskfilé Tyrolienne med bearnaise, tomatconcassé, friterade lökringar och

stekt potatis

Söndag 15/3

Grillad kycklingklubba med örtgräddsky, vinbärsgelé, pressgurka och kokt potatis

 

Veckans alternativ:

Blodkorv med bacon, lingonsylt och råriven morot