Måndag 21/3
Ostpanerade fläskmedaljonger med bacon och champinjoner samt tomatsdås och ris
Tisdag 22/3
Torskfilé med saffranssås, tomat och fänkål samt citron och kokt potatis
Onsdag 23/3
Krämig kycklingfilé med paprika, champinjoner och grädde samt gröna ärtor och potatismos
Torsdag 24/3
Ärtsoppa med fläsk och korv ELLER: Minestronesoppa med nybakat bröd
Pannkakor med sylt och grädde
Fredag 25/3
Kalvfärsbullar med grönpepparsås, varma grönsaker, pressgurka och potatismos
Lördag 26/3
Glaserade revbensspjäll med rostad spetskål, madeirasås, äppelmos och kokt potatis
Söndag 27/3
Kalkonstek med gräddsås, rödkål, bvinbärsgelé och ugnsstekt potatis
Veckans alternativ:
Lammkorv med surkål, klar potatissallad och senap
Senaste kommentarer