Måndag 17/3
Indisk kycklinggryta med Tikka Masalasås och grönsaksris

Tisdag 18/3
Havets Wallenbergare med potatispuré, lökfrästa ärtor, smält smör och lingonsylt

Onsdag 19/3
Rotmos med oxbringa, senapscremé och salladslök

Torsdag 20/3
Biff Stroganoff med ris samt tomat- och rödlöksallad

Fredag 21/3
Schnitzel Gordon bleu med rödvinssås, citron, gröna ärtor och stekt potatis

Lördag 22/3
Kalvfärsbiff med Choronsås, lökringar, tomatsallad och pommes frites

Söndag 23/3
Helstekt kalkonbröst serveras med stekt potatis, syltad rödlök, timjanssky och äpplemos

Veckans alternativ:

Spagetti köttfärssås med hårdost

Spagetti Carbonara med hårdost

Ost- och skinkpaj med grönsaker och Rhode Islanddressing

Fläskmedaljonger serveras med pommes frites, Bearnaisesås och lökringar  119 kr

Friterad glass – vaniljglass, chokladsås och grädde  79 kr

Camembert med hjortronsylt  69 kr