040-13 74 50 info@vyvidparken.se

Måndag 16/3

Dovhjortfärslimpa med champinjonsås, broccoli och ugnsstekt potatis

Tisdag 17/3

Stekt panerad stillahavstorskfilé med kall räksås, citron, gröna ärtor och kokt potatis

Onsdag 18/3

Kokt falukorv med pepparrotssås, buljongkokta rotfrukter och kokt potatis

Torsdag 19/3

Currydoftande kycklingfilégryta med äpple och grönsaker samt ris eller kokt potatis

Fredag 20/3

Dansk fläskesteg med rödkål, äppelmos, skysås och sockerbrynt kulpotatis

Lördag 21/3

Ost- och skinkfylld fläskschnitzel med rödvinssås, citron, gröna ärtor och stekt potatis

Söndag 22/3

Klassisk sjömansbiff med rödbetor

 

 

Veckans alternativ:

Chili con carne med ris och nachochips