040-13 74 50 info@vyvidparken.se

Måndag 22/3

Kalvgryta med tomat, vitt vin, timjan och apelsin serveras med potatis- och palsternackspuré

Tisdag 23/3

Havets Wallenbergare på lax, sej och räkor samt potatismos, gröna ärtor och kräftsås

Onsdag 24/3

Kycklingbröst med halloumi och lufttorkad skinka samt ratatouille och råstekt potatis

Torsdag 25/3

Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon

Fredag 26/3

Fetostspäckad lammfärslimpa med två kalla såser, friterad klyftpotatis samt tomat-och

rödlökssallad

Lördag 27/3

Ost- och skinkfylld fläskschnitzel med rödvinssås, gröna ärtor, citron och stekt potatis

Söndag 28/3

Örtmarinerat kalkonbröst med portvinssås, potatisgratäng, vinbärsgelé och haricots verts

 

Veckans alternativ:

Friterad rödtungafilé Öresund. Bearnaisesås, räkor, grön sparris och pommes frites

 

Veckans sallad:

Kycklingsallad med bacon, tomat, romansallad samt krutonger och Caesardressing