Måndag 21/3

Ostpanerade fläskmedaljonger med bacon och champinjoner samt tomatsdås och ris

Tisdag 22/3

Torskfilé med saffranssås, tomat och fänkål samt citron och kokt potatis

Onsdag 23/3

Krämig kycklingfilé med paprika, champinjoner och grädde samt gröna ärtor och potatismos

Torsdag 24/3

Ärtsoppa med fläsk och korv ELLER: Minestronesoppa med nybakat bröd

Pannkakor med sylt och grädde

Fredag 25/3

Kalvfärsbullar med grönpepparsås, varma grönsaker, pressgurka och potatismos

Lördag 26/3

Glaserade revbensspjäll med rostad spetskål, madeirasås, äppelmos och kokt potatis

Söndag 27/3

Kalkonstek med gräddsås, rödkål, bvinbärsgelé och ugnsstekt potatis

 

Veckans alternativ:

Lammkorv med surkål, klar potatissallad och senap