Måndag 27/3                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Köttbullar med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatismos

Tisdag 28/3
Huset fisksoppa med räkor, aioli och nybakat bröd och pannkakor med sylt och grädde

Onsdag 29/3
Krämig kycklinggryta med champinjoner, paprika och grädde serveras med ris eller kokt potatis

Torsdag 30/3                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Ärtsoppa med fläsk och korv Pannkakor med sylt och grädde ELLER Klassisk lasagne med kronärtskockssallad

Fredag 31/3
Kokt kalv i dillsås, morot och palsternacka och kokt potatis

Lördag 1/4
Fiskgratäng med musslor, vitvinssås och potatis samt varma grönsaker

Söndag 2/4
Marinerad kalkonstek med gräddsås, vinbärsgelé och kokt potatis

Veckans alternativ:                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Spaghetti carbonara med rå äggula

Veckans sallad:
Räksallad med Rhode Islandsås 119 kr