Måndag 4/4

Hjortfärslimpa med portvinsstuvade champinjoner, skysås, vinbärsgelé och stekt kulpotatis

Tisdag 5/4

Husets panerade Alaskafilé med kall räk- och dillsås, ångade morötter, citron och

kokt färskpotatis

Onsdag 6/4

Axoa- Baskisk oxgryta serveras med rotfruktsstomp och haricots verts

Torsdag 7/4

Raggmunkar med stekt fläsk och lingon

Fredag 8/4

Biff á la Lindström med rödvinssås, kryddsmör, saltgurka och råstekt potatis

Lördag 9/4

Gravad lax med dillstuvad potatis, hovmästarsås och citron

Söndag 10/4

Grillad kycklingklubba med gräddsås, pressgurka, vinbärsgelé och kokt färskpotatis

 

 

Veckans alternativ:

Fläskmedaljonger med mild jalapenosås och sötpotatispommes