Måndag 3/4
Kroppkakor med smält smör, lingon och potatispuré

Tisdag 4/4
Husets panerade Alaskafilé med kall räk- och dillsås, ångade morötter och kokt potatis

Onsdag 5/4
Biff à la Lindström med sås, kryddsmör, saltgurka och råstekt potatis

Torsdag 6/4
Raggmunkar med stekt fläsk och lingon ELLER bruna bönor med stekt fläsk

Fredag 7/4 – Långfredag
Danskfläskesteg med sockerbrynt kulpotatis, rödkål, äpplemos och skysås

Lördag 8/4 – Påskafton
3 sorters sill, ägg, laxtartar, anjovispaj, laxpaj, skinka, köttbullar, prinskorv, kokt potatis,
bröd, smör och ost samt citronruta 140 kr

Söndag 9/4 – Påskdagen
Grillad kycklingklubba med gräddsås, pressgurka, vinbärsgelé och kokt potatis

Veckans alternativ: Lax- och spenatpaj med kall dillsås

Veckans sallad: Ost- och skinksallad med Rhode islandsås