Måndag 5/4- Annandag påsk

Helstekt kotlettrad med choronsauce, friterade lökringar, parisermorötter och pommes frites

Tisdag 6/4

Stekt sillflundra med potatismos, smält smör, gröna ärtor och rårörda lingon

Onsdag 7/4

Älgfärsbullar med fransk senapssås, inlagd gurka, vinbärsgelé och kokt potatis

Torsdag 8/4

Bruna bönor med stekt fläsk och korv ELLER: Stekt fläsk med broccoligratäng och kokt

potatis

Fredag 9/4

Kokt kalv i dillsås med morot, palsternacka och kokt potatis

Lördag 10/4

Ugnsstekt laxfilé fylld med färskost och gräslök samt kall stenbitsromsås, citron,

bladspenat och kokt färskpotatis

Söndag 11/4

Honungsbakad skinkstek med äppelmos, skysås, ingefärsgurka och stekt kulpotatis

 

Veckans alternativ:

Crepes med vitvinsstuvade räkor och sallad

 

Veckans sallad: Krämig pastasallad med kyckling, bacon, fårost och grönsaker

OBS! Innehåller valnötter!