040-13 74 50 info@vyvidparken.se

Måndag 11/4

Ostspäckad kalvfärsbiff med rosépepparsås, rostad färskpotatis och inlagd gurka

Tisdag 12/4

Stekt koljafilé med tomat- och pernodsås, grön sparris, citron och kokt färskpotatis

Onsdag 13/4

Panerad benfri fläskkotlett med rödkål, äppelmos, skysås och stekt potatis

Torsdag 14/4 – Skärtorsdag

Kycklingbröst med ljumma rödbetor, bacon, kapris och babyspenat samt citronette och

kokt färskpotatis

Fredag 15/4 – Långfredag

Lammstek med rostad vitlökssky, jordärtskockscrème och rotfruktsgratäng

Lördag 16/4 – Påskafton

Kall tallrik med påskens goda såsom ägg, sill, helgskinka och småvarmt.

Rågbröd, smör och ost.

Söndag 17/4 – Påskdagen

Pestobakad laxfilé med fetaostcrème, soltorkad tomatsallad, citron och kokt färskpotatis

 

Veckans alternativ:

Pasta med rökt skinka i broccolisås