Måndag 10/4 – Annandag Påsk

Kåldolmar med gräddsås, rårörda lingon och kokt potatis

Tisdag 11/4

Friterad rödspätta Öresund bearnaisesås, räkor, sparris och pommes frites

Onsdag 12/4
Dansk femöring – färsbiff med stekt lök, stekt ägg, rödvinssås och kokt potatis

Torsdag 13/4

Kycklingspett marinerat på grekiskt vis serveras med klyftpotatis och tzatziki

Fredag 14/4

Biff Stroganoff med ris eller kokt potatis, saltgurka och gräddfil

Lördag 15/4

Bakad lax med citron och honung med kokt potatis och vitvinssås

Söndag 16/4
Klassisk skinkstek serveras med brysselkål, gräddsås och ugnsstekt potatis

Veckans alternativ:

Fläskmedaljonger med pepparsås, pommes frites och tomatsallad

Veckans sallad:

Bakad potatis med skinka- och grönsaksfyllning