Måndag 12/4
Dansk femöring. Färsbiff, stekt lök och ägg, rödvinssås och kokt potatis
Tisdag 13/4
Bakad kummelfilé med saffran- och apelsinsås, tomat, fänkål och kokt färskpotatis
Onsdag 14/4
Axoa- Baskisk kalvgryta serveras med potatismos och haricots verts
Torsdag 15/4
Kycklingfilé Milanaise med tomatsås, bacon och champinjoner samt ris eller stekt potatis
Fredag 16/4
Panerad benfri fläskkotlett fylld med ädelost serveras med madeirasås, purjolökspotatis
och gröna ärtor
Lördag 17/4
Laxpudding med smält smör, citron och sockerärter
Söndag 18/4
Helstekt fläskfilé med Karl-Johansvampsås, vinbärsgelé, brysselkål och friterad
klyftpotatis
Veckans alternativ:
Jordärtskockssoppa med parmachips samt pannkakor med sylt och grädde
Veckans sallad:
Chef´s sallad med ost, skinka, kokt ägg och anchochilidressing
Senaste kommentarer