Måndag 12/4

Dansk femöring. Färsbiff, stekt lök och ägg, rödvinssås och kokt potatis

Tisdag 13/4

Bakad kummelfilé med saffran- och apelsinsås, tomat, fänkål och kokt färskpotatis

Onsdag 14/4

Axoa- Baskisk kalvgryta serveras med potatismos och haricots verts

Torsdag 15/4

Kycklingfilé Milanaise med tomatsås, bacon och champinjoner samt ris eller stekt potatis

Fredag 16/4

Panerad benfri fläskkotlett fylld med ädelost serveras med madeirasås, purjolökspotatis

och gröna ärtor

Lördag 17/4

Laxpudding med smält smör, citron och sockerärter

Söndag 18/4

Helstekt fläskfilé med Karl-Johansvampsås, vinbärsgelé, brysselkål och friterad

klyftpotatis

 

Veckans alternativ:

Jordärtskockssoppa med parmachips samt pannkakor med sylt och grädde

 

Veckans sallad:

Chef´s sallad med ost, skinka, kokt ägg och anchochilidressing