Måndag 17/4
Helstekt kotlettrad med örtgräddsås, vinbärsgelé och råstekt potatis
Tisdag 18/4
Stekt sillflundra med potatismos smält smör och gröna ärter
Onsdag 19/4
Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis
Torsdag 20/4 Oxbringa med pepparrotssås och kokt potatis samt varma grönsaker
Fredag 21/4 Grill-Lunch – Souvlaki (Fläskspett), tzatziki, 2 sorters korv och potatisgratäng 140 kr Lunch serveras kl.11.00 – 16.30 Spotifymusik spelas under lunchen
Lördag 22/4
Havets Wallenbergare på lax, räkor och Alaska serveras med hummersås, citron, ärtor och potatismos
Söndag 23/4
Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås, äppelmos, inlagd gurka och kokt potatis
Veckans alternativ:
Potatis- och purjolökssoppa med knaperstekt bacon och pannkakor med sylt och grädde
Hamburgare med cheddarost, grönsaker, dressing och pommes frites
ELLER vegetarisk burgare
Senaste kommentarer