Måndag 17/4
Helstekt kotlettrad med örtgräddsås, vinbärsgelé och råstekt potatis

Tisdag 18/4
Stekt sillflundra med potatismos smält smör och gröna ärter

Onsdag 19/4
Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis

Torsdag 20/4 Oxbringa med pepparrotssås och kokt potatis samt varma grönsaker

Fredag 21/4                                                                                                                                                                                                                Grill-Lunch – Souvlaki (Fläskspett), tzatziki, 2 sorters korv och potatisgratäng  140 kr                                                                                                    Lunch serveras kl.11.00 – 16.30  Spotifymusik spelas under lunchen

Lördag 22/4
Havets Wallenbergare på lax, räkor och Alaska serveras med hummersås, citron, ärtor och potatismos

Söndag 23/4
Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås, äppelmos, inlagd gurka och kokt potatis

Veckans alternativ:
Potatis- och purjolökssoppa med knaperstekt bacon och pannkakor med sylt och grädde

Hamburgare med cheddarost, grönsaker, dressing och pommes frites
ELLER vegetarisk burgare