Måndag 15/4
Bruna bönor med stekt fläsk alternativt stekt fläsk med löksås och kokt potatis

Tisdag 16/4
Ångad lax med stenbitsromshollandaise, broccoli, morötter och kokt potatis

Onsdag 17/4
Dansk femöring – färsbiff serveras med lök och stekt ägg, skysås och kokt potatis

Torsdag 18/4
Ugnsstekt kycklingklubba serveras med stekt potatis, pressgurka, gräddsås och vinbärsgelé

Fredag 19/4
Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis

Lördag 20/4
Fiskgratäng med purjolök, tomat, dill, räkor och vitvinssås och kokt potatis

Söndag 21/4
Lammfärsbiffar med tzatziki, rostad vitlökssky och friterad potatis

Veckans alternativ:

Fläskmedaljonger serveras med klyftpotatis, bearnaisesås och lökringar

Lasagne med sallad

Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad  99 kr