Måndag 19/4
Ost- och baconspäckad köttfärslimpa med gräddsås, äppelchutney,inlagd gurka
och stekt potatis
Tisdag 20/4
Örtbakad sejfilé med Sandefjordsmörsås, potatispuré med purjolök samt citron och
gröna ärtor
Onsdag 21/4
Mozzarellafyllt kycklingbröst med lufttorkad skinka, tomat- och olivsallad, grönpepparsås
och råstekt potatis
Torsdag 22/4
Skånelåda. Fläskmedaljong, prinskorv och bacon samt rödvinssky och gräddstuvad potatis
Fredag 23/4
Högrevsgryta med champinjoner, sidfläsk, purjolök, rosmarin och rött vin serveras med
kokt färskpotatis
Lördag 24/4
Helstekt fläskkarré med marsalasås, rökt chilismör, bakad morot och stekt kulpotatis
Söndag 25/4
Mangoglaserade revbensspjäll med barbecuesås, varma grönsaker och ugnsstekt potatis
Veckans alternativ:
Husets hamburgare med cheddarost, saltgurka, tomat och rödlök samt dressing och
pommes frites
Veckans sallad: Grekisk bondsallad med fetaost, gurka, tomat, rödlök och oliver
Senaste kommentarer