Måndag 19/4

Ost- och baconspäckad köttfärslimpa med gräddsås, äppelchutney,inlagd gurka

och stekt potatis

Tisdag 20/4

Örtbakad sejfilé med Sandefjordsmörsås, potatispuré med purjolök samt citron och

gröna ärtor

Onsdag 21/4

Mozzarellafyllt kycklingbröst med lufttorkad skinka, tomat- och olivsallad, grönpepparsås

och råstekt potatis

Torsdag 22/4

Skånelåda. Fläskmedaljong, prinskorv och bacon samt rödvinssky och gräddstuvad potatis

Fredag 23/4

Högrevsgryta med champinjoner, sidfläsk, purjolök, rosmarin och rött vin serveras med

kokt färskpotatis

Lördag 24/4

Helstekt fläskkarré med marsalasås, rökt chilismör, bakad morot och stekt kulpotatis

Söndag 25/4

Mangoglaserade revbensspjäll med barbecuesås, varma grönsaker och ugnsstekt potatis

 

Veckans alternativ:

Husets hamburgare med cheddarost, saltgurka, tomat och rödlök samt dressing och

pommes frites

 

Veckans sallad: Grekisk bondsallad med fetaost, gurka, tomat, rödlök och oliver