Måndag 25/4

Köttbullar med dijon- och dragonsås, rårörda lingon, pressgurka och potatismos

Tisdag 26/4

Friterad rödspätta med sauce Maximilian, picklad morot, citron och kokt färskpotatis

Onsdag 27/4

Roslagsschnitzel med rödvinssås, citron, gröna ärtor och stekt potatis

Torsdag 28/4

Stekt rimmat fläsk med broccoligratäng och kokt potatis

Fredag 29/4

Dansk fläskesteg med sockerbrynt kulpotatis, rödkål, äppelmos och skysås

Lördag 30/4 – Valborgsmässoafton

Biff Stroganoff med saltgurka, créme fraiche samt ris eller kokt potatis

Söndag 1/5 – Första maj

Helstekt fläskfilé med marsalasås, stuvad svartrot, karamelliserad pärllök och ugnsstekt

potatis

 

Veckans alternativ:

Potatis- och purjolökssoppa med knaperstekt bacon och finklippt gräslök samt

pannkakor med sylt och grädde