Måndag 24/4
Persiljejärpar med gräddsås, inlagd gurka, lingon och kokt potatis

Tisdag 25/4
Fiskgratäng på koljafilé med räkor och cocktailtomater samt citron, dillsås och potatismos

Onsdag 26/4
Krämig kycklinggryta med champinjoner, paprika och grädde serveras med ris ELLER korv Stroganoff med kokt potatis

Torsdag 27/4 Stekt fläsk med löksås och kokt potatis eller klassisk lasagne med tomatsallad

Fredag 28/4 Wallenbergare med potatismos, lingon, gröna ärtor och smält smör

Lördag 29/4
Panerad torsk med kall trädgårdsmästarsås, citron, varma grönsaker och kokt potatis

Söndag 30/4
Panerad fläskschnitzel med citron, ansjovis och kapris samt rödvinssås, gröna ärtor och stekt potatis

Veckans alternativ:
Kalvlever Suedoise, gräddsås, lingon, pressgurka och kokt potatis

Veckans sallad:
Cobbsallad – avokado, bacon, ägg, kyckling, grönsaker och ädelostdressing